Om os

Verdens bedste rustbeskyttelse​

Testvinder 

Motorjournalister kårer Dinitrol som Danmarks bedste rustbeskyttelsessystem 


Nogle af Danmarks førende motorjournalister fra Morgenavisen Jyllands-Posten har stikprøvet de fem store danske rustbeskyttelsessystemer i praksis. Resultaterne varierer fra dårligt til næsten perfekt.

Det landsdækkende rustbeskyttelses kæde

Den landsdækkende kæde af rustbeskyttelsescentre Dinitrol, blev en klar vinder af testen. 

Dinitrol, Pava, Suvo, Mercasol, Tektrol er de fem store virksomheder inden for rustbeskyttelse, som Jyllands-Postens motorjournalister har stikprøvet på kvaliteten i en ny stor undersøgelse. 
 

Der er testet på tilfældigt udvalgte rustbeskyttelsescentre fra telefonbogen og efterfølgende er behandlingernes kvalitet kontrolleret af FDM¹s prøvestation i Aarhus. De fem rustbeskyttelsescentre er testet med en Fiat Punto, en Alfa146, to Alfa156 samt en Toyota Rav4.​

Testvinder 
Vinder af testen blev Dinitrol centret Vestbyens Auto ApS i Holstebro, hvor der blev testet på en Toyota Rav4. 
Vestbyens Auto er en del af Dinitrol kæden, der med 70 landsdækkende centre, er en af Danmarks førende rustbeskyttelseskæder. 

Teknisk chef Mogens Vestergaard Hansen fra Dinitrol er yderst tilfreds med resultatet, som først og fremmest skyldes det grundige, forberedende arbejde inden sprøjtningen. 

Vi har nogle meget skrappe krav til det forberedende arbejde. Kvaliteten og omhyggeligheden, hvormed arbejdet tilrettelægges og gennemføres, skal være i absolut i top, så forbrugerne får værdi for pengene. 
Hvis ikke rustbeskyttelsesarbejde udføres efter nøjagtige forskrifter og kriterier, ja så er det faktisk ligegyldigt med at rustbeskytte, siger Mogens Vestergaard Hansen. 

 

Åbningstider

  • Mandag 7.00 - 16.30
  • Tirsdag 7.00 - 16.30
  • Onsdag 7.00 - 16.30
  • Torsdag 7.00 - 16.30
  • Fredag 7.00 - 14.30

Kontaktinfo